Gyermekprogramok

image

Az élményekkel teli gyerekkorért

A gyermekprogramok sikere a sok mosolygós arc és a hangos gyerekkacaj. Gyermekcentrikus csapatunkkal ezen dolgozunk: gyermekeknek szóló programokat kínálunk a játék, a zene, a mese, a mozgás, az alkotás, a kultúra, a hagyományok, a kézművesség, a bábszínházi produkciók és a fejlesztés jegyében, melyek vidám, interaktív és a gyermekek számára olyan felejthetetlen élményt nyújtanak, amire mindig szívesen emlékezni fognak.

Célunk, a gyemrekprogramok segítségével, a játék erejével arra törekedni, hogy a gyerekek és játszótársaik felfedezzék a saját magukban rejlő értékeket, a társas együttlétben meglévő örömöket. Fontosnak tartjuk az élménynyújtást az egész család számára.

Az egészséges lelki fejlődés egyik fontos eleme, hogy a gyerekek rendszeresen halljanak jó meséket, melyeken keresztül olyan élményeket szereznek, amik képesek felébreszteni szívükben a jóság, a bátorság, az igazságosság erényét, amelyek nélkülözhetetlenek a boldog, kiegyensúlyozott élethez. A mesék világába kalauzoljuk a gyerekeket a bábszínház és a meseműhely programjainkon.

Számos kutatás tanúskodik a zene gyermek testi és lelki fejlődésére való jótékony hatásáról. A zenei képességeket, a mozgást, a képzeletet és a kifejezőkészséget fejlesztő foglalkozásokra is várjuk a gyerekeket és szüleiket. Miközben énekelünk és játszunk, a gyerekek ízlelgetik a zenei anyanyelv szépségeit, és találkoznak a kultúrával.

Gyermekprogram-kínálatunkban szerepel bábszínház, klubozás, Kerekítő, Montessori fejlesztőfoglalkozás, meseműhely, zenés program, Ringató.

Közös élményalkotó, lélekemelő, színes programpalettával, folyamatosan megújuló ötlettárral várjuk a kicsiket és nagyokat! Gyereknek lenni jó!